maandag, maart 21, 2011

Evolutie revolutie?

Wat voor soort man moet ik als vrouw kiezen?
Het antwoord lijkt me vrij eenvoudig:
de allerbeste!
 
Veel mannen zullen nu denken dat ik dit stuk over hen schrijf..
 
Ja en dan kan het best zo zijn dat de aller beste misschien niet de knapste is,. Maar wel de slimste.. maar ja, als ik in de ochtend mijn ogen open doe wil ik wel tegen iets moois aan kijken.. kijk ik moet er natuurlijk ook in nuchtere toestand sex mee hebben, liefs zonder vuilniszak over z.n hoofd.
 
Mannen en vrouwen zijn van nature zo verschillend maar uiteindelijk, met alle respect voor onze ver ontwikkelde sexualiteit , zijn we allebei primair gebouwd om onszelf te reproduceren. Het is alleen wel zo dat we daar tegenwoordig net even iets anders mee bezig zijn dan vroeger toen we nog naakt rondhuppelde met besjes in onze schoot, en takken in onze handen om mee te jagen. Want als je thuis kwam met het grootste beest kon je rekenen op aandacht van de dames, aandacht van de dames was kans op reproductie, en dat is wat we willen.  Tegenwoordig werken we, om onze tijd die we hebben aangenaam te kunnen besteden, we zijn gecultiveerd maar uiteindelijk nog steeds op aarde voor louter reproductie.
En als het dan toch moet, liefst met een mooie vrouw, wel zo fijn.
 
Geen wonder dat de (jonge) mannen van vele soorten ‘hun pik achternalopen’, zoals dat in goed nederlands heet, zij kunnen met elke geslaagde copulatie en ejaculatie hun reproductie vergroten. En daar kunnen ze dus eigenlijk helemaal niets aan doen. En met niets bedoel ik ook niets..  waarom zouden ze.. Het is de natuur en zo vervelend schijnen ze het niet te vinden dat ze er niets aan kunnen doen. Ze rennen immers ook graag acher een bal aan.
 
Maar het is en blijft een strijd.. dus gaan we die strijd aan in ons beste teneu, ons lijf!
 
En dat lijf hebben we het liefst zo mooi mogelijk, ik kan niet ontkennen dat er nu in mijn hoofd heel wat gebeurt, ik zie het voor me, glanzende mooie mannen lijven, lijnen in de huid die de spieren aftekenen, glanzend in schemer. Zo ken ik uit mijn jeugd een zwart-wit poster van Tygo Gernand waar hij met zijn goddelijk gespierde torso onder de douche staat..
Maar ja, daar heb ik niets aan, een mooie man onder de douche, op het moment dat er oorlog uit breekt.
 
Nuchter beschouwd, zijn onze mooie goedverzorgde gespierde lijven, ontstaan door alle mogelijkheden die we op dit moment hebben, slechts een klein onderdeel in de arena van de strijd der geslachten. Er zijn ook nog de feromonen, intelectuele en sexuele voorkeur in de andere hoeken van de ring.
 
We willen ons beter voordoen dan we zijn, en we accentueren daarbij juist die aspecten waarvan we verwachten dat ze bij het andere geslacht in de smaak zullen vallen.
 
Fysieke aantrekkelijkheid is een biologische hulpbron, en daar moeten we als vrouwen dus gevoelig voor zijn... maar nu…  opgelet mannen!
 
Volgens mij heeft de ideale vrouw als sekspartner in mannenogen een slanke taille ten opzichte van de bredere werp-heupen. Resulterend in een taille/heup ratio van om en nabij 0,7; een egale en gladde huid, weelderig en glanzend haar, volle, hemisferische en symmetrische borsten; (die bestaan alleen cosmetisch)  een jeugdig, symmetrisch ovaal tot rond gezicht met relatief grote ogen, (maar die bestaan alleen in een wereld gecreeerd door Walt Disney), volle (pruil)lippen maar dan het liefst zonder het pruilen zelf, en een kleine oog-kin afstand (wat we in de volksmond een babyface noemen).
Ik probeer me de ideale vrouw voor te stellen en snap ineens het success van porno, en Disney!
 
Vrouwen daarin tegen vallen voor ‘mannelijke’ mannen, met brede, krachtige schouders; een stevige ‘vierkante’ onderkaak; atletische bouw; (zoals Arnold Swarzenegger maar dan wel met meer inhoud)  en gemiddeld groter, langer en ouder dan de vrouw zelf. Want anders komt het ego in het gedrang. Kortom een lijf waarin de mannelijke geslachtshormonen duidelijk en langdurig hebben rondgeraasd. Deze mannen noemen we de foute mannen gebruiken we vaker voor onze one-night stands,  bij potentieel trouw material kijk ik meestal naar totaal andere eigenschappen die ik niet meteen associeren met sex, (jammer) maar met toekomst zoals is hij sympathiek, intelligent, heeft hij gevoel voor humor, is hij zachtaardig en heeft hij een bovengemiddeld inkomen,
 
En terwijl ik dit typ word het me ineens duidelijk!
De reden van het macho-gedrag bij mannen (maar meer nog de onderlinge eindeloze gesprekken over snelle bolides, de heerlijk goed verzorgde en getrainde lijven, sixpack ( liefst in 10 stappen) , zwaar overgefinancieerde appartementen in Amsterdam oud-zuid en alle andere uiterlijkheden die macht, status en rijkdom suggereren.) Ze zijn niets meer dan aanvullend materiaal om ons vrouwen te zeggen
“neem mij om je mee te reproduceren, ik ben de aller beste”